Casademont s’integra en Costa Food Group

Al 1956, Jaume Casademont va obrir un petit obrador per a produir embotits selectes, seguint la tradició xarcutera familiar.
Ha passat més de mig segle i, avui dia, la companyia compta amb dos centres de producció (d’embotits i de pernil serrà) que sumen 40.000 m².
La seva alta capacitat productiva i la seva aposta per la innovació i l’exportació l’han convertit en una empresa referent en l’elaboració de xarcuteria tradicional.
L’agost de 2018, Casademont compleix els seus més de 60 anys d’història entrant a formar part de Costa Food Group, un hòlding empresarial que integra totes les fases del procés productiu; des de l’elaboració del pinso, fins a la transformació d’embotits d’alta qualitat.
Les xifres del grup es redueixen a més de 4 milions de kg de pinso al dia, més de 600 granges de cria i més de 25.000 tones anuals d’embotits. Tot això exportat a 107 països en tot el món.
El nostre millor actiu són les persones. La satisfacció i benestar de totes elles guia la nostra activitat i, per a això, el grup compta amb 1.200 empleats en plantilla, a més de 1.800 empleats integrats.
La nostra filosofia sempre ha estat centrada en les necessitats del consumidor, a més d’un ferm compromís amb la consciència social i personal, així com pel medi ambient. És per això pel que ens entusiasma continuar treballant dia a dia per a donar resposta a les teves necessitats.

Más recientes

Rellançament de la gamma Natura

Costa Food Group – Casademont rellança la seva marca Natura amb una nova gamm...

Casademont millora la seva eficiència energètica gràcies al suport del IDAE i els Fons FEDER.

Girona, 17 de gener de 2019.- Casademont, líder en l’elaboració de fuet...

Nova gamma Reserva Família Casademont amb carn DUROC

Nova gamma Reserva Família Casademont amb carn DUROC A l’hora d̵...