Embotits lleugers Casademont per a després de festes


Si hi ha alguna cosa en el que coincideixen moltes persones després de les vacances de Nadal és en la sensació d’haver menjat en excés.
La gastronomia tradicional d’aquesta època, juntament amb la quantitat de dies festius que conviden a la trobada i a la celebració, fan que les vacances de Nadal siguin, per si mateixes, una època d’excessos.
A més, cada vegada s’afegeixen més festivitats al calendari; si no eren suficients els banquets de l’els dies de Nadal, cap d’any i reis, en moltes cases se celebra també la Nit de Nadal, Sant Esteve, l’1 de gener o les cada vegada més populars sopars d’empresa.
Al gener, en acabar les vacances, a més a més, d’anar al gimnàs i deixar de fumar, el propòsit més comú és recuperar una rutina sana de menjars i sopars.
Els embotits lleugers són un complement clau en una dieta light. Són alts en proteïnes, minerals i vitamines i contenen un percentatge reduït de carbohidrats i matèria grassa.
Vols conèixer les varietats Casademont d’embotits lleugers per a després de festes?

Pernil cuit Casademont – L’embotit per excel·lència en dietes lleugeres i dietes toves. Destaca per la seva alta aportació de proteïnes i un percentatge baix de greixos. És una font de vitamines del grup B: B3, K, B4 i B1.

Pernil cuit baix en sal Casademont – La quantitat diària recomanada de sal és de 5 grams. El pernil cuit baix en sal és l’opció de referència per a les persones que volen reduir el consum d’aquest condiment. Està especialment indicat per a aquells que pateixen problemes d’hipertensió o risc de malalties cardiovasculars.

Gall dindi Casademont – L’embotit de moda entre les persones que trien cuidar-se sense renunciar al sabor. Al voltant d’un 75% de la seva composició és aigua. A més, conté proteïnes d’alt valor i minerals com el potassi, el zinc, el magnesi o el fòsfor. També destaca per  la seva aportació de vitamines del tipus B; com la B6 i la B12.

Mortadel·la de gall dindi Casademont – El clàssic embotit italià amb una lleugera variació; aquesta versió de la mortadel·la Casademont està elaborada amb carn de gall dindi. Conté totes les propietats nutritives del gall dindi i el sabor suau i intens característic de la mortadel·la.

Más recientes

Rellançament de la gamma Natura

Costa Food Group – Casademont rellança la seva marca Natura amb una nova gamm...

Casademont millora la seva eficiència energètica gràcies al suport del IDAE i els Fons FEDER.

Girona, 17 de gener de 2019.- Casademont, líder en l’elaboració de fuet...

Nova gamma Reserva Família Casademont amb carn DUROC

Nova gamma Reserva Família Casademont amb carn DUROC A l’hora d̵...