Amanida d’api i Fuet

10 min
4 persones
Fàcil
Entrante

Amb l’arribada de la tardor, el record de les vacances d’estiu ja queda lluny. Estem immersos en la rutina del curs: els menjars al treball, els sopars ràpids i de qualsevol manera… El que menys ens ve de gust després d’estar tot el dia fora de casa, ocupats amb mil activitats, és posar-nos a cuinar. Però, com evitar que això ens faci menjar de manera poc saludable? La resposta a aquesta inquietud està en plats com el que us presentem avui: una amanida molt completa i rica en proteïnes i vitamines, amb hortalisses, fruita seca i poma verda. Al vídeo de la recepta podràs veure com la preparem!

https://youtu.be/dmpg9ycvz28

Ingredients – (per a dues persones) –
65 g. de Fuet amb figues Casademont
75 g. de mezclum d’enciam, espinacs i enciam
60 g. de poma verda
130 g. d’api
50 g. de formatge blau
Un grapat de nous
Vinagreta de mel (Oli, vinagre, mel, nou moscada, cúrcuma, pebre, sal)

T’agradarà perquè… És una amanida lleugera però molt saborosa. Combina la frescor de l’api i la poma amb sabor intens del fuet amb figues.
Pots variar els sabors al teu gust! Substitueix el Fuet amb figues Casademont per una de les múltiples opcions de les gammes Casademont: Fuet amb cabrales, Fuetis amb pebre verd, Fuet Bio, etc.
És un plat molt complet. Els vegetals i les fruites d’aquesta amanida aporten tot tipus de nutrients com a ferro, potassi, fibra o vitamines B, C, E, A I K. El formatge cabrales i el Fuet amb figues Casademont són alts en proteïnes, greixos i minerals com el potassi i el sodi.

Más recientes

Mini crestes de fuet Casademont i ceba caramel·litzada

Hamburgueses sense glúten de llenties amb Pernil cuit Casademont

Ous escumats (ous poché) escalfar amb Fuet de Cabrales Casademont