GAMMA SUMMUM: EMBOTITS CASADEMONT PER SORPRENDRE AQUEST NADAL


Vols oferir plats originals en la teva festa de Nadal? T’agradaria presentar un pica-pica tradicional que meravelli als teus convidats?


La gamma d’embotits Summum de Casademont és una col·lecció especialment creada per a sorprendre. Embotits tradicionals maridats amb deliciosos condiments que els converteixen en autèntics capritxos gurmet.

Et presentem la gamma Summum de Casademont:

Fuet Summum – Fuet de pebre, Fuet de pebre roig, Fuet d’herbes aromàtiques, Fuet a l’all, Fuet a la ceba i Fuet al tomàquet. El clàssic embotit amanit amb adreços tradicionals de la gastronomia ibèrica.

Mini Fuet Summum – Mini fuet de cabrales, Mini fuet de figues, Mini fuet de pebre verd i Mini fuet clàssic. Degusta’ls amb torrades i formatges per a maximitzar la intensitat dels seus sabors.

Fuetis Summum – Fuetis de pebre verd, Fuetis de figues, Fuetis clàssic i Fuetis de xoriç. Envàs fàcil per a obrir i menjar. En un format més petit, perfecte per a picar.

Gall dindi Summum – Gall dindi amb tòfona, Gall dindi amb olives i Gall dindi amb festucs. Rodanxes d’embotit lleuger en una gamma de degustació amb molta classe.

Xoriç i salsitxó Summum – Xoriç Extra, Xoriç de Pamplona i Salsitxó. Els embotits més clàssics amb un sabor profund gràcies a la maduració lenta.

Tapes Summum – Tapes combinades d’exquisits xoriçs, salsitxons i pernil serrà. Assortits d’embotits pretallats, perquè presentar la teva pròpia taula d’embotits sigui encara més fàcil.

Summum Casademont uneix la millor artesania xarcutera amb sabors delicatessen originals i temptadors.
Reinventa els teus plats i tapes amb els embotits més originals i complementa els teus menjars nadalencs i esdeveniments especials amb xarcuteria tradicional de primera qualitat.

Más recientes

Rellançament de la gamma Natura

Costa Food Group – Casademont rellança la seva marca Natura amb una nova gamm...

Casademont millora la seva eficiència energètica gràcies al suport del IDAE i els Fons FEDER.

Girona, 17 de gener de 2019.- Casademont, líder en l’elaboració de fuet...

Nova gamma Reserva Família Casademont amb carn DUROC

Nova gamma Reserva Família Casademont amb carn DUROC A l’hora d̵...