El sabor
de la tradició

A Casademont comptem amb la tradició familiar de quatre generacions de xarcuters i la tecnologia més avançada del sector per innovar en l’elaboració de productes de xarcuteria de gran qualitat.

Amb el fuet en el nostre ADN, elaborem xarcuteria autèntica i amb caràcter des de 1956, amb un denominador comú: el camp, la terra i el porc.

Nosaltres

A Casademont, tenim un compromís amb la consciència social i personal, així com amb el medi ambient, per la qual cosa treballem a diari per poder oferir productes més saludables i elaborats a base de carns Welfare, on prevalgui el benestar animal.

La nostra filosofia sempre ha estat centrada en les necessitats del consumidor, la qual cosa ens ha dut a oferir, a través d’una acurada producció i selecció de matèria primera, una àmplia gamma de productes, que van des de productes clàssics lliures d’al·lèrgens i additius i ecològics, fins a productes més experiencials. Tot això sempre amb total transparència.

A dia d’avui, seguim treballant per respondre a totes les necessitats de conveniència i adaptades als diferents moments de consum, sense perdre la tradició i l’excel·lència que ens caracteritza.

La nostra història

1956------- On tot comença

Tot va començar fa més de 60 anys en un petit obrador de Girona, quan una família que elaborava fuets a la seva masia familiar des de principis de segle va decidir obrir un petit obrador per produir embotits selectes.

1960------- Prodigiosa dècada dels 60

L’obrador va anar ampliant-se fins que, ja als anys 60, es va construir una fàbrica de 2.000m2 al centre de Bescanó (Girona), seguida a finals d’aquesta mateixa dècada per una altra de 3.500m2 als afores de Sant Gregori (Girona).

1970------- Ampliació de les instal·lacions

Als seixanta, l’èxit de demanda va portar a la direcció a ampliar la fàbrica de Sant Gregori fins els 25.000m2, la qual cosa va suposar un gran salt quantitatiu per a l’empresa. Amb els anys, les nostres instal·lacions s’han ampliat i millorat i, avui, comptem amb una fàbrica de 40.000m2 construïts.

1992------- La internacionalització

Comencen les exportacions més enllà dels Pirineus. És en aquest moment quan Casademont assoleix el seu salt més important dins el mercat, coincidint amb la famosa campanya de màrqueting “A casa, Casademont”.

2017------- Incorporació a Costa Food Group

Gràcies a la recent incorporació a Costa Food Group, comptem amb una integració vertical amb la que podem controlar tot el procés productiu, des la ramaderia fins a l’elaboració del producte final.
Això ens permet tenir un ampli ventall de beneficis que s’acaben traslladant al consumidor final: El control de la qualitat de la principal matèria primera, la traçabilitat total dels nostres productes, la seguretat alimentària… garantitzant així l’excel·lència en totes les fases del procés productiu.

I+D

A Casademont, el respecte per la tradició no ha deixat mai de costat l’afany per investigar i desenvolupar nous productes. D’aquesta manera, la constant inversió en I+D ens ha permès evolucionar i adaptar els nostres productes als nous gustos i necessitats del consumidor.

Totes les novetats han estat desenvolupades íntegrament pel nostre departament d’I+D o en col·laboració amb destacats centres d’investigació, la qual cosa ens permet ser capdavanters en tecnologia càrnia i un referent de la indústria.